Loading…
Data-SKUP 2022 has ended
Back To Schedule
Saturday, October 22 • 15:15 - 15:45
Fra konkurs til suksess

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Høsten 2011 kastet eierne av hjørnesteinsbedriften i Vennesla inn håndkleet. Etter 125 års drift var det ikke lenger marked for papirfabrikk i bygda. Men der de fleste så en krise, var det noen som øynet en mulighet.
Ti år senere har den konkursrammede papirfabrikken blitt en levende næringspark med 600 ansatte fordelt på over 100 bedrifter.
Vi skal ikke mange år tilbake før denne historien hadde blitt en 20.000 tegns artikkel på nett kun illustrert med stillfoto. Her kan du høre om hvordan avisen i stedet tok i bruk det digitale arsenal for å gi leserne en best mulig opplevelse.


Speakers
avatar for Richard Nodeland

Richard Nodeland

Journalist, Fædrelandsvennen
Richard Nodeland har jobbet som journalist i Fædrelandsvennen siden 2014. Først innen næringsliv, men de siste årene med magasin- og featurestoff. Gjerne med bruk av digitale virkemidler.
avatar for Mads Ommundsen

Mads Ommundsen

Journalist, Fædrelandsvennen
Mads Ommundsen startet å jobbe som journalist i Fædrelandsvennen i 2007. Har mange års erfaring som frontsjef, men jobber nå med nyhetsutvikling i utviklingsavdelingen til avisen.
avatar for Jacob Buchard

Jacob Buchard

Fotograf, Fædrelandsvennen
Jacob Buchard jobbet først som kunstfotograf i Danmark, så som frilans pressefotograf for både DN og Fædrelandsvennen, før han i 2020 fikk fast jobb i samme avis. Jacob bruker både video og drone ved siden av stillbildene han tar til reportasjer


Saturday October 22, 2022 15:15 - 15:45 CEST
Frognerparken

Attendees (3)