Loading…
Data-SKUP 2022 has ended
Back To Schedule
Saturday, October 22 • 15:15 - 15:45
Slik knuste BT Argentum-tallene

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Toppsjefen i det helstatlige fondsinvesteringsselskapet Argentum er godt betalt. Hvor godt betalt, avdekket Bergens Tidende med gransking av regnskaps- og skatteopplysninger fra de siste 16 årene. Næringsministeren kastet nesten hele styret etter BTs saker.  Argentum-direktør Joachim Høegh-Krohn har varslet sin avgang, og den lukrative insentivordningen skal nå avvikles. På Data-Skup forteller BT-journalistene hvordan de gikk frem, og om motstanden de møtte.

Speakers
avatar for Kyrre Kjellevold

Kyrre Kjellevold

Journalist, Bergens Tidende
BT-journalist Kyrre Kjellevold har doktorgrad i regnskap og revisjon fra NHH, i tillegg til mastergrad i finans og mastergrad i regnskap og revisjon. Han arbeider som økonomijournalist i Bergens Tidende, og har tidligere hatt korte opphold i Klassekampen, Finansavisen og PwC.
avatar for Tron Strand

Tron Strand

Journalist, Bergens Tidende
Tron Strand er journalist ved BTs Oslo-kontor. Han har fått en rekke priser for sine gravesaker gjennom tre tiår i BT, og har også vært regissør/researchansvarlig for to dokumentarfilmer. Han leder Pressens offentlighetsutvalg, og ledet også Stortingets presselosje i fire... Read More →


Saturday October 22, 2022 15:15 - 15:45 CEST
Hyde Park A