Loading…
Data-SKUP 2022 has ended
Back To Schedule
Saturday, October 22 • 12:00 - 12:30
Verden er #Falsk

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Har du noen gang kjøpt en falsk Lacoste t-skjorte, et par falske RayBan solbriller, eller en falsk Louis Vuitton-veske fordi prisen er lav og produktet ser helt lik ut som ekte vare? Det kan virke uskyldig. Men hvis du er en av mange som kjøper piratkopierte varer, så er du en liten del av verdens største organiserte kriminalitet.  
I nesten to år infiltrerte TV 2s Finn Erik Robstad og Simen Askjer en bransje som omsetter for over 5 800 000 000 dollar i året, nemlig piratvareindustrien. Under dekke av å være forretningsmenn gikk de etter de ulike leddene i kjeden til den kriminelle bransjen. Resultatet av journalistikken viser en mørk og kynisk bransje som skyr ingen midler i jakten etter profitt, som utnytter sårbare og barn på det groveste, og som dreper utallige mennesker hvert eneste år. Bli med på innsiden av verdens største kriminelle bransje.

Speakers
avatar for Finn Erik Robstad

Finn Erik Robstad

Journalist og programleder, TV 2
Finn Erik Robstad har jobbet som journalist i TV 2s innenriksavdeling siden 2011 og er også programleder på TV 2 Nyhetskanalen. Sammen med fotograf Simen Askjer har de to jobbet med flere prosjekter i utlandet som omhandler alt fra nordmenn som utnytter fattige barn seksuelt i Asia... Read More →


Saturday October 22, 2022 12:00 - 12:30 CEST
Hyde Park A

Attendees (6)