Loading…
Data-SKUP 2022 has ended
Back To Schedule
Saturday, October 22 • 15:15 - 16:15
Det store samarbeidsmøtet- del 1

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Dette er time 1 av 2.
Etter nettverksmøter mellom bransjefolk og akademia på SKUP våren 2022, Data-SKUP høsten 2021 og innleggene om Mediebransjen forventninger til journalistutdanningene i 2019, er tiden inne for å feire alt det gode som skjer av samarbeidsprosjekter mellom utdanningsinstitusjoner, forskere og mediebransjens aktører.
Vi presenterer konkrete samarbeidsprosjekter, noen gamle og noen som har oppstått i perioden etter møtet i Tønsberg 1. april. Vi presenterer ideer til fremtidige samarbeidsprosjekter og håper vi kan komme opp med konkrete idéer til å ta dette et skritt videre.
Geir Terje Ruud har kartlagt noen av de gode initiativene som kobler akademia og mediene sammen på en god måte. De presenteres dels av ham, dels av initiativtagerne selv.


Moderators
avatar for Geir Terje Ruud

Geir Terje Ruud

Ruud & company
Old time newspaper reporter who switched to internet in 1999.Hands on experience on all levels from journalist to editor-in-chief and top level decisionsSeveral years of consulting - mainly for media companies.Published book on entrepreneurs in media in 2014 (in Norwegian) and a book... Read More →

Speakers
avatar for Randi S. Øgrey

Randi S. Øgrey

Adm. dir., MBL
Randi S. Øgrey er adm.dir. i Mediebedriftenes Landsforening. Hun har bakgrunn som journalist, politiker og leder, og har et stort engasjement for ytringsfrihet og åpenhet


Saturday October 22, 2022 15:15 - 16:15 CEST
Jernbanetorget B

Attendees (7)