Loading…
Data-SKUP 2022 has ended
Back To Schedule
Saturday, October 22 • 12:00 - 13:00
The Lazarus Heist: Nord-Koreas online-krigere

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

I mars forsvant kryptovaluta for fem milliarder kroner fra plattformen til nettspillet Axie Infinity. Norske spillere var blant dem som ble rammet, og Økokrim samarbeider med FBI om etterforskningen. Sporene peker mot den nordkoreanske hackergruppen The Lazarus Group. Men hvem er de? 
Journalist og forfatter Geoff White har brukt måneder og år på det spørsmålet. Noen av svarene presenterte han i BBCs globale podkast-suksess "The Lazarus Heist" og i den ferske boken "The Lazarus Heist – From Hollywood to High Finance: Inside North Korea’s Global Cyber War". 
Til  Data-Skup kommer White for å fortelle hvordan han gikk fram i granskingen av Nord-Koreas statlige online-krigere, hva de neste målene kan være, og ikke minst: Hva som kreves av oss som skal dekke framtidens cyberkriminalitet.

Speakers
avatar for Geoff White

Geoff White

Tech-reporter
Forfatter, gravejournalist og podkast-skaper Geoff White er en av Storbritannias mest profilerte og prisvinnende tech-reportere. Han har de siste 20 årene arbeidet både for BBC, Sky News, The Sunday Times, Audible og Penguin. Som tech-korrespondent for Channel 4 News vant han flere... Read More →


Saturday October 22, 2022 12:00 - 13:00 CEST
Jernbanetorget A